F.A.Q.

Bezorgen

Meubels kunnen ook bij afspraak bezorgd worden. Wij hanteren hiervoor een standaard tarief.

Startkosten: €15
Km-vergoeding: €0,49 (Heen en terug)
Bij grote stukken of hoeveelheden extra kosten: €25/€30

Wij kunnen dit voor u berekenen als u uw adres naar ons doorstuurt en het item waarin u geïnteresseerd bent naar info[a]goedspul.com.


Updates

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij mensen op de hoogte kunnen brengen als we een specifiek item weer op voorraad hebben. Omdat ons aanbod zeer wisselend is doen we dit helaas niet. Wel kun je onze social-media pagina’s en onze webshop in de gaten houden voor updates en uiteraard af en toe onze winkel binnen lopen (Plantage 10 Utrecht).


Persoonlijke zoekopdrachten

Wel zijn wij in te schakelen voor de inkoop van complete inrichtingen, denk hier bijvoorbeeld aan een ontvangst ruimte bij een bedrijf, de aankleding van een festival, of een persoonlijke opdracht bij iemand thuis. Hierbij wordt een uitgebreid plan gemaakt met onder andere een moodboard met de gewenste stijl, en word er gekeken naar het beschikbare budget. Bent u op zoek naar iemand die u kunt adviseren stuurt u ons dan een vrijblijvend berichtje naar info[a]goedspul.com


Inkoop spullen

Heeft u thuis spullen staan die u weg wilt doen u wilt weten of wij ze willen inkopen? Dan zijn er een aantal richtlijnen waar u mee kunt checken of het inderdaad iets is waar wij interesse in zouden hebben.

1. Het item is niet ouder dan de jaren '30 en niet jonger dan de jaren '80
2. Het is in moderne stijl (geen antiek, klassiek of decoratieve stijl)
3. Het is in verkoopbare staat
4. U wilt het weg doen voor een klein prijsje (zodat wij winst kunnen maken bij de verkoop)
5. Het zijn meubels of woonaccesoires (geen bedden, kledingkasten, witgoed, kleding, electronica behalve lampen)

Als het aan deze 5 punten voldoet mag u ons een foto doorsturen met omschrijving en een minimale verkoopprijs naar info[a]goedspul.com