Posted on

Hiep! Hiep! Hoera! Goed spul bestaat 1½jaar!

Anderhalf jaar terug kregen we de kans om op de Plantage een winkel te openen, een groot avontuur op een niet voor de hand liggende lokatie, maar wat is er sindsdien veel gebeurd! We hebben hier veel mooie dingen mogen organiseren en samenwerkingen aan mogen gaan. En we hebben vooral ook veel vintage meubels een nieuw thuis mogen geven!

Maar dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp, steun en hartverwarmende woorden van familie, vrienden, bezoekers en bewoners in de buurt. We zijn dan ook heel heel erg dankbaar voor iedereen die heeft meegeholpen en ons heeft bezocht in het afgelopen anderhalf jaar!

BIG SHOUT OUT naar: Justinebiesot.com, 30ml, Brommerbios, Explore Utrecht, Utrecht Garage sale, Collective Sessions, BLOEI POP UP Massage, Mimosa Amsterdam, The Domestic Botanist, De Gebroken Rug, NSI, Drukstraat en www.eelkeverboom.nl!

We nodigen jullie daarom ook van harte uit om dit heugelijke feit met ons te komen vieren! We vieren dit met de start van een grote sale op zaterdag 28 November. Kom langs van 12.00-17.00 om de mooiste spulletjes voor de kleinste prijsjes te bemachtigen, oplopend tot 75% korting op meubels, woonaccessoires en kleding! En uiteraard met hapjes drankjes en muziek!

Facebook event: http://on.fb.me/1MtZxxZ